Error
  • The template for this display is not available. Please contact a Site administrator.

Ingrid Roozendaal

Shape is een klein, flexibel ontwerpbureau, dat in zijn ruim 25-jarig bestaan een zeer goede naam heeft opgebouwd. .

Shape heeft in zijn lange bestaan een aantal specialiteiten ontwikkeld:

Restyling van huisstijlen: is uw huisstijl toe aan een lekker fris nieuw jasje? Vraag het Shape!

Implementatie van huisstijlen: is de huisstijl eenmaal neergezet, dan dient hij met zorg te worden vertaald naar alle uitingen die je maar kunt verzinnen: van websites, tot bolderwagen en winkelruit. Wilt u daarvoor liever niet meer bij die dure grote club terecht die de huisstijl heeft ontwikkeld, maar is het ook geen zuivere dtp-klus? Dan is het echt iets voor Shape.

Jaarverslagen: onze brede ervaring met (sociaal) jaarverslagen laat zien dat het jaarverslag zeker geen ondergeschoven kindje hoeft te zijn. Het is, wellicht in combinatie met een digitaal gedeelte, nog altijd een corporate middel van formaat. Vaak wordt het toch als een verplichting gezien, waarom er dan niet iets goeds van maken? Met zeer grote zorgvuldigheid.

Digitale presentaties: Of het nou een powerpointpresentatie is, of een Prezi die eigenlijk overmorgen al af moet zijn. We kunnen u snel en doeltreffend van dienst zijn.

Bijzondere producten: Een keer niet een doorsnee oplossing voor die speciale gelegenheid? Wilt u bijvoorbeeld een (jubileum)boek dat echt iets bijzonders moet worden; een pop-up-kaart of een prachtig klein boekje met cd als uitnodiging? Shape kan zich niets leukers voorstellen om het samen met u te bedenken en te maken.

Onze website: www.shapebv.nl