Error
  • The template for this display is not available. Please contact a Site administrator.

Joost Kolkman

Studiofotograaf en webdesigner.
In mijn werk ga ik net een stukje verder waardoor er mooie unieke producten ontstaan.

De fotografie onderscheidt zich door zorgvuldig gebruik van licht en mooie camerastandpunten. Daarbij wordt beeldbewerking gebruikt om de impact van de opname te versterken, zoals dat vroeger in de donkere kamer gebeurde.

Omdat het eindprodukt meestal in gedrukt wordt is er veel aandacht voor kleurbeheersing, zodat het drukwerk er mooi en sprankelend uitziet. Klanten die dit kunnen waarderen zijn: Bols, Deltares, Rijkswaterstaat, Heineken, Brill, Het Vredespaleis en vele andere.

Bij websites vind ik het inspirerend als ze grafisch interessant zijn. Een website  hoort een mooi visitekaartje te zijn, passend bij de onderneming. Een website is geslaagd als de bezoeker zich thuisvoelt, zodat deze rustig van de inhoud kan genieten en verleid wordt om verder contact op te nemen of een bestelling te plaatsen. 

Daarnaast belangrijk - een website moet goed gevonden kunnen worden door Google, Bing en de overige toonaangevende zoekmachines (SEO). Ook dit lukt erg goed, omdat andere dan standaardmethodes gebruikt worden.

Bekijk mijn portfolio op:

www.mediabouwers.nl

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.